Global leverans
Vi skickar globalt
Topprankad tjänst
Utmärkt kundrecensioner
Gratis retur
100% nöjd garanterad
Lifetime Support
Med utökade garantier
Global leverans
Vi skickar globalt
Samma dagssändning
Veckodag beställningar Placeras före 15:00
Lifetime Support
Med utökade garantier
Hem > CO2-reglerare > Dual Stage Med Solenoid > Ultimate-se Co2-regulator Med Dubbla Steg

Ultimate-SE CO2-regulator Med Dubbla Steg

1 683,49 kr Lågt lager!

System anpassning

Uppdatera varukorg
 

Nyckelfakta

 • Design och tillverkning av högsta kvalitet.
 • Dubbelstegsmekanism säkerställer konstant utgångstryck genom hela cylinderns livslängd.
 • Justerbart utgångstryck 0-8 bar för att tillgodose behoven hos alla akvarier (20L - 3000L).
 • Högprestanda integrerad 12V DC magnetventil - säker, låg energiförbrukning, sval temperatur och garanterat inget buller. Nättransformator ingår.
 • hög precision för ultimat doseringskontroll.
 • Dubbla tryckmätare visar ingångstryck och arbetstryck.
 • Magnetventil gör det möjligt att slå på / stänga av CO2 vid bestämda tidpunkter.
 • Branschstandardmutter, kompatibel med DIN 477 / BS 341 Nr 8 / JIS m22-14 / W21.8-14 /.860 "x 1/14 (täcker Storbritannien, Europa och Asien)
 • Fungerar med valfri CO2-diffusor.
 • Val av plugg och spänning.
 

Beskrivning

Otrolig funktion, design och tillverkning - Ultimate-SE Dual Stage CO2 Regulator med 12V DC solenoid ger högsta möjliga prestanda.

Dubbelstegsmekanismen säkerställer att utgångstrycket inte ökar, även om ingångstrycket ökar eller minskar, vilket kan hända under CO2-cylinderns livslängd. Detta ger dig trygghet att trycket och flödet alltid kommer att förbli på den nivå du har ställt in det på.

Det justerbara utgångstrycket säkerställer att regulatorn kan tillgodose behoven hos alla akvarier, oavsett om det är ett litet nanoakvarium på bara 20L eller ett akvarium på 3000L som kräver flera diffusorer, denna regulator kan leverera det tryck som behövs.

Regulatorn levereras med en högpresterande 12v DC magnetventil monterad som standard. Det garanterar säker drift, låg energiförbrukning, sval driftstemperatur och eliminerar risken för något surrande ljud. Tillsatsen av magnetventilen gör det möjligt att ansluta regulatorn till en timerplugg eller pH-regulator så att doseringen av CO2 kan styras. Detta gör det möjligt att stänga av flödet av CO2 när akvarielamporna inte är tända och växterna inte fotosynteser och inte drar nytta av tillsatsen av CO2.

En högprecisionsnålventil är standard monterad, vilket ger en mycket hög noggrannhet när det gäller CO2-dosering. Dosering kan uppnås så lågt som 1 bubbla / 10 sekunder, till ett konstant flöde av CO2, vilket gör att den kan fungera för små nanoakvarium på 20L till stora akvarier på flera tusen liter.

Instruktioner

 • Dra åt regulatorn till din CO2-cylinder med en nyckel eller skiftnyckel. Använd inte händerna för att dra åt, det kommer inte att skapa tillräcklig tätning och kan troligtvis läcka.
 • Ställ in utgångstrycket till minimum genom att vrida tryckjusteringsratten helt moturs.
 • Stäng nålventilen genom att vrida helt medurs.
 • Anslut magnetventilen till ett eluttag och slå på den.
 • Öppna gasflödet från din CO2-cylinder.
 • Cylinderns tryckmätare kommer nu att indikera cylinderns tryck. Vrid tryckjusteraren medurs tills den läser 40PSI, vilket är en bra utgångspunkt för en enda diffusorinstallation.
 • Med bubbelräknaren ansluten, vrid nålventilen moturs för att uppnå önskad bubbelhastighet. 1 bubbla / sekund är lämplig för ett 150L akvarium - justera din dosering i enlighet med detta, dvs 2 bubbla / sekund för 300L akvarium.
 • Klicka här för att läsa hela installationsguiden för dubbla steg
 

Recensioner

Genomsnittligt betyg

Individuella recensioner

Edward H. Verifierad köpare 30th Mar 2021
STOR fungerar som förväntat STOR fungerar som förväntat
Tom M. Verifierad köpare 24th Mar 2021
Tack för ditt stöd, A + -produkt och service. Väl värt pengarna. Tack för ditt stöd, A + -produkt och service. Väl värt pengarna.
Tim D. Verifierad köpare 10th Mar 2021
Första gången med en tvåstegsregulator och jag är väldigt imponerad! Första gången med en tvåstegsregulator och jag är väldigt imponerad!
Richard M. Verifierad köpare 20th Jan 2021
Denna regulator kom som en del av det co2-system jag beställde och jag tycker att det är fantastiskt. Även för en nybörjare som jag var det så enkelt att installera och använda. Denna regulator kom som en del av det co2-system jag beställde och jag tycker att det är fantastiskt. Även för en nybörjare som jag var det så enkelt att installera och använda.
Katja D. Verifierad köpare 9th Jan 2021
Det fungerar bra, men min saknade en o-ring och USB-adaptern var trasig. Det fungerar bra, men min saknade en o-ring och USB-adaptern var trasig.


Small logo for CO2 Supermarket
Svara från CO2 Supermarket
O-ringen (brickan) som används för cylinderanslutningen är tydlig, så det kan se ut som om den saknas men den finns där.

Roger S. Verifierad köpare 3rd Jan 2021
Jag köpte detta efter att ha blivit dåligt besviken av en tvåstegsregulator från en annan säljare och det här är mycket mycket bättre, jag önskar att jag hade köpt det här från början. Regulatorn i sig är bättre tillverkad och färdig, mer exakt och mer pålitlig. Detta är överlägset den bästa Läs mer... Jag köpte detta efter att ha blivit dåligt besviken av en tvåstegsregulator från en annan säljare och det här är mycket mycket bättre, jag önskar att jag hade köpt det här från början. Regulatorn i sig är bättre tillverkad och färdig, mer exakt och mer pålitlig. Detta är överlägset den bästa regulatorn på marknaden och priset är mycket rimligt.
Marcin D. Verifierad köpare 22nd Dec 2020
En utmärkt regulator som kombinerar utmärkt kvalitet, hög precision och till ett mycket rimligt pris. Jag har rekommenderat detta till andra eftersom det verkligen är enastående i alla avseenden. En utmärkt regulator som kombinerar utmärkt kvalitet, hög precision och till ett mycket rimligt pris. Jag har rekommenderat detta till andra eftersom det verkligen är enastående i alla avseenden.
Rob P. Verifierad köpare 20th Dec 2020
Utmärkt produkt. Parat med en renoverad 2 kg brandsläckare och en nano-diffusor. Riktigt lätt att installera efter co2-stormarknadsguiderna och det är tyst i drift. Förpackningen kunde inte ha varit bättre. Du får verkligen vad du betalar! Kunde inte rekommendera Co2-stormarknad högre! Utmärkt produkt. Parat med en renoverad 2 kg brandsläckare och en nano-diffusor. Riktigt lätt att installera efter co2-stormarknadsguiderna och det är tyst i drift. Förpackningen kunde inte ha varit bättre. Du får verkligen vad du betalar! Kunde inte rekommendera Co2-stormarknad högre!
Omar H. Verifierad köpare 13th Dec 2020
Detta är den bästa regulatorn jag har använt, allt till kvalitet och lätt att justera med fin noggrannhet. Detta är den bästa regulatorn jag har använt, allt till kvalitet och lätt att justera med fin noggrannhet.
Frank F. Verifierad köpare 5th Dec 2020
Fantastisk kvalitet och funktion och riktigt lätt att använda, även för en nybörjare som jag. Jag bestämde mig för att betala lite extra för dubbelsteg för att eliminera risken för EOTD. Fantastisk kvalitet och funktion och riktigt lätt att använda, även för en nybörjare som jag. Jag bestämde mig för att betala lite extra för dubbelsteg för att eliminera risken för EOTD.
Se fler recensioner  Loading
Cylinderanslutning
klicka på bilden för att se hela skärmen

Fotogalleri

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Visa produkt

Someone added a product to their cart

Visa produkt