Global leverans
Vi skickar globalt
Topprankad tjänst
Utmärkt kundrecensioner
Gratis retur
100% nöjd garanterad
Lifetime Support
Med utökade garantier
Global leverans
Vi skickar globalt
Samma dagssändning
Veckodag beställningar Placeras före 15:00
Lifetime Support
Med utökade garantier
Hem > CO2-reglerare > Enkelt Steg Med Solenoid > Co2-regulator Med Magnetventil Och Dubbla Mätare

CO2-regulator Med Magnetventil Och Dubbla Mätare

934,49 kr

System anpassning

Uppdatera varukorg
 

Nyckelfakta

 • Design och tillverkning av hög kvalitet.
 • För användning med CO2-cylindrar med horisontell ventilorientering eller vårt sortiment av 'avancerade' adaptrar.
 • Dubbla tryckmätare som indikerar cylindertrycket och arbetstrycket.
 • Magnetventil gör det möjligt att slå på / stänga av CO2 vid bestämda tidpunkter.
 • Utgångstryck inställt på 3 bar, lämpligt för akvarier 80L - 500L.
 • Precisionsnålventil.
 • Branschstandardmutter, kompatibel med DIN 477 / BS 341 Nr 8 / JIS m22-14 / W21.8-14 /.860 "x 1/14 (täcker Storbritannien, Europa och Asien)
 • Fungerar med valfri CO2-diffusor.
 • Val av plugg och spänning.
 

Beskrivning

Regulatorn är utformad för att reducera det höga trycket inuti en CO2-cylinder till ett lägre, användbart tryck som kan användas för akvarier.

Under fotosyntesen använder växter koldioxid och vatten i kombination med ljusenergi för att producera syre och socker. Under mörka timmar slutar växter dock fotosyntesen och omvandlar CO2 till O2, och därför rekommenderas det inte att lägga till koldioxid i akvariet eftersom nivåerna kan stiga till den punkt där orsakar besvär för din fisk. Den inbyggda magnetventilen gör det möjligt för dig att konfigurera de nödvändiga tiderna för CO2-frisläppning, till exempel att konfigurera den 'på' under 'lamporna på' och 'av' under 'lamporna tänds'. Detta kan uppnås med en nätstimskontakt eller pH-styrenhet. Du kan också välja att uppgradera till en 12V DC solenoid (nätstransformator ingår), som ger säker, låg temperatur och garanterat ingen ljuddrift.

Instruktioner

 • Dra åt muttern till CO2-cylinder eller adapter med lämplig skiftnyckel eller nyckel (försök inte att dra åt handen).
 • Öppna nålventilen helt genom att vrida moturs och slå på magnetventilen. Detta kommer att minska den initiala tryckflödet på tryckmätarna när CO2-cylinderventilen öppnas.
 • Öppet flöde av CO2 på cylindern.
 • Stäng av magnetventilen och stäng nålventilen genom att vrida helt moturs.
 • Anslut din bubbeldisk eller slang till regulatorn.
 • Slå på magnetventilen och börja flödet av CO2 genom att vrida nålventilen moturs.
 • Tillåt ett par minuter för tryck att bygga in slangen och diffusorn.
 • Justera nålventilen tills önskad bubbelhastighet har uppnåtts.
 • Klicka här för att läsa hela inställningsguiden för regulatorn
 

Recensioner

Genomsnittligt betyg

Individuella recensioner

Mujtaba A. Verifierad köpare 4th Jan 2021
Högkvalitativ produkt, det bästa är att det finns exakta instruktioner tillgängliga. Riktigt enkelt att installera och gör vad som står på paketet utan krångel. Rekommenderades av en vän efter att jag hade en dålig upplevelse med en billig regulator från eBay, nu är jag en beskyddare för livet. Tack för att du tillverkade kvalitetsprodukter Läs mer... Högkvalitativ produkt, det bästa är att det finns exakta instruktioner tillgängliga. Riktigt enkelt att installera och gör vad som står på paketet utan krångel. Rekommenderades av en vän efter att jag hade en dålig upplevelse med en billig regulator från eBay, nu är jag en beskyddare för livet. Tack för att du tillverkade kvalitetsprodukter och för din enastående kundservice !!
David J. Verifierad köpare 3rd Dec 2020
Praktiskt taget tyst och fungerar perfekt Praktiskt taget tyst och fungerar perfekt
Tomas R. Verifierad köpare 22nd Oct 2020
Verkar som bra kvalitet och korrekt inställning av bubblor Verkar som bra kvalitet och korrekt inställning av bubblor
David R. Verifierad köpare 5th Oct 2020
Riktigt bra kvalitetsregulator. Mycket nöjd med artikeln. Fantastiska onlineinstruktioner. Även om jag inte hade några problem får jag en känsla av att företaget skulle göra allt för att hjälpa till. Riktigt bra kvalitetsregulator. Mycket nöjd med artikeln. Fantastiska onlineinstruktioner. Även om jag inte hade några problem får jag en känsla av att företaget skulle göra allt för att hjälpa till.
Paul C. Verifierad köpare 3rd Oct 2020
Utmärkt service och utmärkta produkter. Beställd på fredag eftermiddag och levereras på lördag morgon Utmärkt service och utmärkta produkter. Beställd på fredag eftermiddag och levereras på lördag morgon
Elias M. Verifierad köpare 27th Sep 2020
Bra kvalitet och fungerar perfekt Bra kvalitet och fungerar perfekt
Jacky T. Verifierad köpare 22nd Sep 2020
Rakt fram för att installera och fungerar en godis. Ansluten solenoid i en smart kontakt så att jag kan ställa in tiden för att slå på / av CO2. Antalet bubblor var lätt att komma till önskad nivå. Rakt fram för att installera och fungerar en godis. Ansluten solenoid i en smart kontakt så att jag kan ställa in tiden för att slå på / av CO2. Antalet bubblor var lätt att komma till önskad nivå.
Terry C. Verifierad köpare 28th Aug 2020
Mottagen regulator inom 3 dagar efter beställningen, UTMÄRKT SERVICE. Kom igång inom 15 minuter. Kontrollera om inga läckor har uppstått. Perfekt. Justerad bubbla igen perfekt. Martin du är en lysande kille. Jag köpte en WEIPRO-controller för ett par år sedan och hade ett litet problem med mitt eget ingenting att göra med enheten. Din kompis satte Läs mer... Mottagen regulator inom 3 dagar efter beställningen, UTMÄRKT SERVICE. Kom igång inom 15 minuter. Kontrollera om inga läckor har uppstått. Perfekt. Justerad bubbla igen perfekt. Martin du är en lysande kille. Jag köpte en WEIPRO-controller för ett par år sedan och hade ett litet problem med mitt eget ingenting att göra med enheten. Din kompis satte mig rätt inom några minuter. Så allt i allt med leveransen och den hjälp som Martin har gett mig skulle jag verkligen REKOMMENDERA CO2 Supermarket till alla akvarister. Tjänsten är enligt min mening oöverträffad.
Stanimir H. Verifierad köpare 14th Aug 2020
Den bästa co2-regulatorn jag hittills har använt. Jag har samma sak som den som köpts för länge sedan och det fungerar fortfarande perfekt så det är en långsiktig översyn. Kundtjänst är också perfekt. Den bästa co2-regulatorn jag hittills har använt. Jag har samma sak som den som köpts för länge sedan och det fungerar fortfarande perfekt så det är en långsiktig översyn. Kundtjänst är också perfekt.
Aaron E. Verifierad köpare 26th Jun 2020
Lysande produkt. Mycket bättre än min tidigare Lysande produkt. Mycket bättre än min tidigare
Se fler recensioner  Loading
CO2-regulator med dubbel mätare ansluten till cylindern
klicka på bilden för att se hela skärmen

Fotogalleri

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Visa produkt

Someone added a product to their cart

Visa produkt