Global leverans
Vi skickar globalt
Topprankad tjänst
Utmärkt kundrecensioner
Gratis retur
100% nöjd garanterad
Lifetime Support
Med utökade garantier
Global leverans
Vi skickar globalt
Samma dagssändning
Veckodag beställningar Placeras före 15:00
Lifetime Support
Med utökade garantier
Hem > CO2-reglerare > Nano CO2-regulatorer > Nano Co2-regulator Med Magnetventil Och Justerbart Utgångstryck

Nano CO2-regulator Med Magnetventil Och Justerbart Utgångstryck

865,99 kr Tyvärr, slut i lager

System anpassning

 

Nyckelfakta

 • Perfekt för nano- eller små akvarier.
 • Högsta kvalitet design och tillverkning.
 • Justerbart utgångstryck 0-8 bar för att tillgodose behoven hos alla akvarier (20L - 500L).
 • 12v Magnetventil gör det möjligt att slå på / stänga av CO2 vid bestämda tidpunkter. Nättransformator ingår.
 • hög precision för ultimat doseringskontroll så låg som 1 bubbla / 10 sekunder.
 • Tryckmätare som visar utgångs- / arbetstryck.
 • Ansluts till nano CO2-patroner med 5/8 "-18 UNF-tråd (vanligtvis 88g- och 95g-patroner).
 • Fungerar med någon CO2-diffusor.
 • Val av plugg och spänning.
 

Beskrivning

Vår Nano CO2-regulator har utformats specifikt för att tillgodose behoven hos små / nano akvarier som vanligtvis kräver lägre CO2-dosering.

Regulatorn har justerbart utgångstryck för att säkerställa att det uppfyller de tryckkrav som krävs för att köra de bästa CO2-diffusorerna. Den har också en högprecisions nålventil som möjliggör otroligt fin justering av CO2-dosering så låg som 1 bubbla var 10: e sekund. Den integrerade magnetventilen gör det möjligt att stänga av CO2-flödet över en natt när akvariumsanläggningarna inte fotosyntes. det betyder att du inte slösar bort CO2 genom att dosera när det inte behövs, vilket i sin tur innebär att din CO2-leverans kommer att hålla mycket längre och spara pengar på lång sikt. 12V DC solenoid (nättransformator ingår) ger säker, låg temperatur och garanterar ingen brusdrift.

Den har också en tryckmätare som visar utgångs- / arbetstrycket, som kan justeras med hjälp av tryckjusteringsknappen. Regulatorn fästs på mini CO2-patroner med gängstandard 5/8 "-18 UNF (säljs också av CO2 Supermarket).

Instruktioner

 • Ställ in utgångstrycket till minimum genom att vrida tryckjusteraren ratten helt moturs.
 • Stäng nålventilen genom att vrida helt medurs.
 • Skruva CO2-patronen i regulatorn. Du kanske känner lite motstånd när stiftet inuti regulatorn tränger igenom toppen av CO2-patronen för att släppa gasen. En gång patronen är inskruvad, den bör inte tas bort förrän all gas har använts.
 • Placera CO2-patronen i basen / hållaren. Basen har en klibbig dyna under, som kan användas för att ge ytterligare stöd vid behov.
 • Anslut magnetventilen till nätkontakten och slå på.
 • Vrid tryckjusteraren medurs tills tryckmätaren läser 0,3 MPa (ungefär 40 PSI). Detta är en bra utgångspunkt för de flesta CO2-diffusorer. Det kan ökas om nödvändig.
 • Vrid nålventilen antik med bubbeldisken ansluten medurs för att uppnå önskad bubbelfrekvens. 1 bubbla / sekund är lämplig för ett 150L akvarium - justera din dosering i enlighet med detta, dvs 1 bubbla / 2 sekunder för 75L akvarium.
 • Klicka här för att läsa hela installationsguiden för Nano CO2 Regulator
 

Recensioner

Genomsnittligt betyg

Individuella recensioner

Bruce R. Verifierad köpare 9th Apr 2021
Utmärkt produkt! Lätt att ställa in med riktigt bra instruktioner från CO2 Supermarket! Tack!! Utmärkt produkt! Lätt att ställa in med riktigt bra instruktioner från CO2 Supermarket! Tack!!
Terry D. Verifierad köpare 24th Mar 2021
Trevligt kit för små tankar mycket välgjorda Trevligt kit för små tankar mycket välgjorda
étienne F. Verifierad köpare 19th Feb 2021
Perfekt, gör jobbet med Tropica Nano CO2-patroner. Perfekt, gör jobbet med Tropica Nano CO2-patroner.
Darren M. Verifierad köpare 6th Feb 2021
Mycket snälla med regulatorn / solenoiden. Verkar vara en bra kvalitet och det är enkelt att finjustera bubbeldisken. Rekommenderas starkt för nanotankar Mycket snälla med regulatorn / solenoiden. Verkar vara en bra kvalitet och det är enkelt att finjustera bubbeldisken. Rekommenderas starkt för nanotankar
Matti P. Verifierad köpare 9th Dec 2020
Detta är en fantastisk liten regulator och har funktioner som du normalt bara skulle få på större regulatorer - justerbart tryck, magnetventil och precisionsnålventil. Byggkvaliteten är otrolig, och du kan bara känna att det är en bra enhet. Detta är en fantastisk liten regulator och har funktioner som du normalt bara skulle få på större regulatorer - justerbart tryck, magnetventil och precisionsnålventil. Byggkvaliteten är otrolig, och du kan bara känna att det är en bra enhet.
Maxim K. Verifierad köpare 23rd Oct 2020
Det var ganska enkelt att installera, även om jag var försiktig eftersom det är min första CO2-installation. Verkar fungera bra hittills med en sodastreamadapter och en flaska! Det var ganska enkelt att installera, även om jag var försiktig eftersom det är min första CO2-installation. Verkar fungera bra hittills med en sodastreamadapter och en flaska!
Edward C. Verifierad köpare 23rd Sep 2020
Fantastisk kvalitet och så exakt. Fantastisk kvalitet och så exakt.
Mr V. Verifierad köpare 1st Sep 2020
Utmärkt kvalitet skulle köpa igen Utmärkt kvalitet skulle köpa igen
Graham R. Verifierad köpare 10th Aug 2020
Har inte haft chans att använda ännu, eftersom jag väntar på att min nuvarande patron tappas. Det verkar vara av mycket god kvalitet, känns ett fast men av kit. Jag kommer att uppdatera när jag använder den. Har inte haft chans att använda ännu, eftersom jag väntar på att min nuvarande patron tappas. Det verkar vara av mycket god kvalitet, känns ett fast men av kit. Jag kommer att uppdatera när jag använder den.
Matthew J. Verifierad köpare 19th May 2020
Lysande liten regulator! Kör den med en bubbla var 5: e sekund för tillfället och den är stabil som möjligt. Lysande liten regulator! Kör den med en bubbla var 5: e sekund för tillfället och den är stabil som möjligt.
Se fler recensioner  Loading
Nano CO2-regulator framifrån
klicka på bilden för att se hela skärmen

Fotogalleri

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Visa produkt

Someone added a product to their cart

Visa produkt