Global leverans
Vi skickar globalt
Topprankad tjänst
Utmärkt kundrecensioner
Gratis retur
100% nöjd garanterad
Lifetime Support
Med utökade garantier
Global leverans
Vi skickar globalt
Samma dagssändning
Veckodag beställningar Placeras före 15:00
Lifetime Support
Med utökade garantier
Hem > Komplett Akvarium CO2-systempaket > Single Stage CO2-system > Avancerat Akvarium CO2 System För Planterad Tank 80l - 500l

Avancerat Akvarium CO2 System För Planterad Tank 80L - 500L

1 563,49 kr

System anpassning

Uppdatera varukorg
 

Nyckelfakta

  • Dual gauge CO2-regulator med nätström.
  • Precisionsregulatorbubbelräknare.
  • Högpresterande CO2-diffusor.
  • Advanced Easy CO2-adapter (tillval).
  • Drop checker kit för korrekt CO2 dosering.
  • 3m Högkvalitativa polyuretanrör.
  • 4 x Sugklem för snygg rör.
 

Beskrivning

Det avancerade akvariet CO2-systemet kombinerar högkvalitativa produkter med en överkomlig prislapp och innehåller allt som behövs för att skapa ett mycket effektivt och effektivt CO2-system för att uppnå en fantastisk växttillväxt i ditt akvarium.

Regulatorn har dubbla tryckmätare som visar cylindertrycket och utlopps- / arbetstrycket och en magnetventil som kan anslutas till ett eluttag eller timeruttag så att CO2-utlopp kan slås på och av vid definierade intervaller (vanligtvis att sammanfalla med när akvarilamporna lyser). Du kan också välja att uppgradera till en 12V DC-solenoid (medföljande nätströmstransformator), vilket ger säker, låg temperatur och garanterad ingen ljuddrift. Nålventilen möjliggör finjustering av CO2-dosering och kan uppnå doseringshastigheter så låga som 1 bubbla / 4 sekunder.

Som tidigare nämnts, övervakas doseringen genom att räkna hur många bubblor per sekund (eller minut) läggs till akvarievattnet. Bubblorna räknas med en "bubbelräknare" som är en anordning som ansluter till regulatorns nålventil och låter dig se gasbubblor som reser genom enheten. En högkvalitativ bubbelräknare ingår också i satsen.

Som standard kopplar regulatorn till "normala" CO2-cylindrar, men du kan också lägga till en "Easy CO2 Adapter" som möjliggör användning av lättillgängliga CO2-cylindrar från high street-affärer, som SodaStream, Disposable CO2, eller Paintball cylindrar. Den typ av adapter som ingår i detta kit är "Advanced" -modellen, som möjliggör koppling till cylindern innan vredet vrids för att lossa gasen. Detta garanterar att regulatorn, adaptern och cylindern kan anslutas och kontrolleras innan de släpper ut gasen. vilket gör det både säkert och enkelt att installera och använda.

En atomiseringsdiffusor är också försedd med CO2-systemet, och du kan välja mellan "bazooka" -typ som används inom akvariet eller "inline" -typ som är anslutet till filterröret som vatten- går in i akvariet från ditt filter. Förstoringsdiffusorerna ger exceptionella nivåer av CO2-diffusion eftersom storleken på de bubblor som utsänds är otroligt liten.

Den drop-checker som ingår i systemet ändrar färg för att återspegla CO2-nivåerna inom akvariet. Enheten är permanent installerad i akvariet och gör att du kan ändra din CO2-dos (med hjälp av nålventilen och bubbelräknaren) för att uppnå optimala CO2-nivåer. Om drop-checkaren är blå indikerar den inte tillräckligt med koldioxidnivåer. Om det är gult indikerar det alltför mycket CO2. och om den är grön indikerar den optimala CO2-nivån.

Även inkluderade är de olika tillbehören som behövs, till exempel Polyuretanrör för att ansluta delarna tillsammans, och även sugklipp för att säkerställa att slangen är snyggt gömd från utsikten.
 

Recensioner

Genomsnittligt betyg

Individuella recensioner

Chris F. Verifierad köpare 13th Apr 2021
Lätt att ställa in. Bubbelräknare verkar ta slut på vatten på ungefär en vecka. Lätt att ställa in. Bubbelräknare verkar ta slut på vatten på ungefär en vecka.


Small logo for CO2 Supermarket
Svara från CO2 Supermarket
Tips: använd en lätt mineralolja, som babyolja, istället för vatten.

Derek M. Verifierad köpare 31st Mar 2021
A * Första klass A * Första klass
Andreas H. Verifierad köpare 7th Feb 2021
Mycket snabb leverans! Adaptern för SodaStream-cylindrarna hade en läcka. Jag var väldigt nöjd med det snabba svaret och utbytet - allt fungerar bra nu. Tack! Mycket snabb leverans! Adaptern för SodaStream-cylindrarna hade en läcka. Jag var väldigt nöjd med det snabba svaret och utbytet - allt fungerar bra nu. Tack!
Matthew T. Verifierad köpare 3rd Feb 2021
Bra produkt, bra service. Bra produkt, bra service.
Tony R. Verifierad köpare 30th Jan 2021
Allt som behövs för att ställa in bortsett från CO2 och enligt min beställning Allt som behövs för att ställa in bortsett från CO2 och enligt min beställning
Cliff J. Verifierad köpare 30th Jan 2021
Allt fungerar bra, inga problem. Mycket tydliga instruktioner, idiot bevis! Bra företag att hantera. Allt fungerar bra, inga problem. Mycket tydliga instruktioner, idiot bevis! Bra företag att hantera.
Dale A. Verifierad köpare 28th Jan 2021
Alla inställningar fungerar bra inställda instruktioner var mycket hjälpsamma Alla inställningar fungerar bra inställda instruktioner var mycket hjälpsamma
Jamie H. Verifierad köpare 12th Jan 2021
Bra paket för att komma igång med co2. Allt du behöver. Bra Bra paket för att komma igång med co2. Allt du behöver. Bra
Nigel J. Verifierad köpare 10th Jan 2021
Enkelt och enkelt att installera. Enkelt och enkelt att installera.
Edward B. Verifierad köpare 29th Dec 2020
Lätt att installera med enkla instruktioner. Fungerar perfekt och bubbelräknaren håller med solenoiden dit jag ställer in den. Diffusorn ger ultrafina bubblor, vilket är perfekt. Mycket nöjd med mitt köp och kommer definitivt att göra CO2 Supermarket mitt val för framtida behov. Lätt att installera med enkla instruktioner. Fungerar perfekt och bubbelräknaren håller med solenoiden dit jag ställer in den. Diffusorn ger ultrafina bubblor, vilket är perfekt. Mycket nöjd med mitt köp och kommer definitivt att göra CO2 Supermarket mitt val för framtida behov.
Se fler recensioner  Loading

Systeminnehåll

Klicka på ett objekt för mer information

CO2-regulator med magnetventil och dubbla mätare
CO2-regulator med magnetventil och dubbla mätare
Den är utformad för att användas specifikt med akvarier och har en lättanpassad design, magnetventil, dubbla tryckmätare och exakt nålventil för exakt CO2-dosering. Regulatorn passar till cylindrar med horisontella ventiler, den typ som finns på industriella CO2-cylindrar.
 
 
Liten Bazooka Atomizer (upp Till 200L)
Liten Bazooka Atomizer (upp Till 200L)
De otroligt små bubblorna som produceras av en Bazooka Atomizer Diffuser har en stor yta och ger otroliga diffusionshastigheter.
Komplett CO2 Drop Checker Kit
Komplett CO2 Drop Checker Kit
En drop checker kit ändrar färg för att indikera CO2-koncentration inom akvariet. Gör det möjligt att bestämma CO2-doseringen speciellt för ditt akvariums behov.
Regulator CO2 Bubble Counter Med inbyggd backventil
Regulator CO2 Bubble Counter Med inbyggd backventil
Denna bubbelräknare fästs på utgången från din regulator och har också en integrerad backventil för att förhindra att vatten siphoning från akvariet in i regulatorn.
Starkt sugklaff för 6mm slang (2 pack)
Starkt sugklaff för 6mm slang (2 pack)
Fäst din slang på sidan av ditt akvarium med dessa starka sugklemmar. Gjord för 6 mm ytterdiameterrör.
4 / 6mm Klar Polyuretan CO2 Resistent Tubing
4 / 6mm Klar Polyuretan CO2 Resistent Tubing
Polyuretanröret är motståndskraftigt mot CO2, vilket ger dig lugn och ro att ditt trycksatta CO2-system kommer att vara läckagefritt och effektivt under många år framöver.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Visa produkt

Someone added a product to their cart

Visa produkt