Global leverans
Vi skickar globalt
Topprankad tjänst
Utmärkt kundrecensioner
Gratis retur
100% nöjd garanterad
Lifetime Support
Med utökade garantier
Global leverans
Vi skickar globalt
Samma dagssändning
Veckodag beställningar Placeras före 15:00
Lifetime Support
Med utökade garantier
Hem > Komplett Akvarium CO2-systempaket > Single Stage CO2-system > Pro Aquarium CO2 System För Planted Tank 20l - 500l +

Pro Aquarium CO2 System För Aquarium 20L - 500L +

1 845,49 kr

System anpassning

Uppdatera varukorg
 

Nyckelfakta

  • Regulator med justerbart utgångstryck, precisionsnålventil, dubbla tryckmätare och 12v DC-solenoid (nätstransformator ingår) för tidsstyrning av CO2-dosering.
  • Precision regulator bubble counter.
  • Högpresterande CO2-diffusor.
  • Enkel CO2-adapter (tillval).
  • Drop checker kit för korrekt CO2-dosering.
  • 3m Polyuretanslang av hög kvalitet.
  • 4 x Sugklämmor för snyggt rör.
 

Beskrivning

Pro Aquarium CO2-systemet med justerbart utgångstryck kombinerar hög prestanda och kvalitet till ett överkomligt pris, där varje komponent har en viktig funktion för ett mycket effektivt CO2-system.

CO2-regulatorn har justerbart utgångstryck för att säkerställa att det kan tillgodose behoven hos alla akvarier, vare sig stora eller små. Den högkvalitativa 12V DC-solenoiden (nätstransformator ingår) gör att doseringen kan kontrolleras så att CO2 kan doseras vid tider och intervaller som du väljer. 12V DC-solenoiden ger säker, låg temperatur och garanterar ingen bullerdrift. Precisionsnålventilen och bubbelräknaren ger möjlighet att enkelt nå din önskade CO2-dos.

För att säkerställa att de bästa nivåerna av CO2-diffusion uppnås tillhandahålls en "finfördelare". Eftersom bubblorna som de producerar är otroligt små ("atomstorlek"). Eftersom bubblan är så liten diffunderas de mer i akvarievattnet än större bubblor som produceras av andra diffusorer och ger därför otroligt höga diffusionsnivåer. Det betyder att mycket lite CO2 slösas bort, vilket sparar pengar på lång sikt.

En droppkontroll ingår i CO2-systemet, som används för att enkelt ställa in rätt CO2-dos för ditt akvarium. Utan en droppkontroll skulle du i princip bara gissa på hur mycket CO2 du ska dosera; en droppkontroll ändrar färg för att återspegla om du doserar för mycket, för lite eller rätt mängd.

Den (valfria) pH-regulatorn sätter din CO2-dosering på autopilot och ser till att CO2 endast doseras i akvariet när det behövs. När du använder den tillsammans med droppkontrollen kan du säkerställa att dina CO2- och pH-nivåer förblir konstanta för att ge växterna de mest stabila odlingsförhållandena, samtidigt som du också hjälper till att minska algtillväxten.

Den (valfria) "Easy CO2 Adapter" ger dig möjlighet att skaffa den nödvändiga CO2-cylindern från en mängd praktiska platser och till och med high-street-butiker. Att säkerställa att gasen som krävs för ditt CO2-system är lätt och lättillgänglig. Välj helt enkelt vilken adapter du vill ha; SodaStream, engångscylindrar eller Paintball-cylindrar.

CO2-systemet levereras också med alla andra föremål som krävs, inklusive 3 m polyuretanslang, sugklämmor och bubbelräknare.
 

Recensioner

Genomsnittligt betyg

Individuella recensioner

Kevin E. Verifierad köpare 28th Sep 2020
Perfekt kit allt bra kvalitet och väl förpackat. Snabb leverans Perfekt kit allt bra kvalitet och väl förpackat. Snabb leverans
Jean P. Verifierad köpare 16th Jul 2020
Ett komplett kit, kan vara lite dyrare än vad som finns på internet men med tydliga och effektiva handledning och en effektiv, kompetent och tillgänglig kundservice Ett komplett kit, kan vara lite dyrare än vad som finns på internet men med tydliga och effektiva handledning och en effektiv, kompetent och tillgänglig kundservice
John T. Verifierad köpare 31st May 2020
Utmärkt produkt fungerar riktigt bra Jag hade problem med att täta med montering på min CO2 FE Jag meddelar dem och de svarade och skickade ut extra brickor den dagen problemet löstes. Utmärkt produkt fungerar riktigt bra Jag hade problem med att täta med montering på min CO2 FE Jag meddelar dem och de svarade och skickade ut extra brickor den dagen problemet löstes.
Peter J. Verifierad köpare 10th May 2020
Jättebra service. Produkten är välbyggd och enkel att använda Jättebra service. Produkten är välbyggd och enkel att använda
Tobias L. Verifierad köpare 18th Mar 2020
Mycket pengar och läskigt att beställa, som den nybörjare jag är. Men det var helt i onödan för det gick fort att få hem grejerna och när jag väl lyckats skruva ihop alla grejer fungerar det helt enligt alla konstens regler. Mycket pengar och läskigt att beställa, som den nybörjare jag är. Men det var helt i onödan för det gick fort att få hem grejerna och när jag väl lyckats skruva ihop alla grejer fungerar det helt enligt alla konstens regler.
Ricardo R. Verifierad köpare 22nd Feb 2020
Än så länge är allt bra. Material av god kvalitet. Än så länge är allt bra. Material av god kvalitet.
Martin K. Verifierad köpare 9th Jan 2020
Mycket bra kit och bra priser, några tandproblem men bara för att jag inte har gjort det förut. mina växter har förändrats i färg och i storlek tackar jag redan så mycket. Mycket bra kit och bra priser, några tandproblem men bara för att jag inte har gjort det förut. mina växter har förändrats i färg och i storlek tackar jag redan så mycket.
Fadi A. Verifierad köpare 26th Dec 2019
Snabb leverans, hann inte prova själva produkten än, verkar lovande Snabb leverans, hann inte prova själva produkten än, verkar lovande
Vince O. Verifierad köpare 3rd Jul 2019
Första klassens service från ett förstklassigt företag Första klassens service från ett förstklassigt företag
Stephen C. Verifierad köpare 3rd Jul 2019
Stort värde för pengarna att få paketet än att köpa ett objekt i taget Stort värde för pengarna att få paketet än att köpa ett objekt i taget
Se fler recensioner  Loading

Systeminnehåll

Klicka på ett objekt för mer information

CO2-regulator med magnetventil, dubbla mätare och justerbart utgångstryck
CO2-regulator med magnetventil, dubbla mätare och justerbart utgångstryck
Konstruerad för användning specifikt med akvarier; Den har en lättanpassad design, justerbart arbetstryck, magnetventil, dubbla tryckmätare och precisionsnålventil. Regulatorn passar till både cylindrar och vertikala ventiler.
 
 
Liten Bazooka Atomizer (upp Till 200L)
Liten Bazooka Atomizer (upp Till 200L)
De otroligt små bubblorna som produceras av en Bazooka Atomizer Diffuser har en stor yta och ger otroliga diffusionshastigheter.
Komplett CO2 Drop Checker Kit
Komplett CO2 Drop Checker Kit
En drop checker kit ändrar färg för att indikera CO2-koncentration inom akvariet. Gör det möjligt att bestämma CO2-doseringen speciellt för ditt akvariums behov.
Regulator CO2 Bubble Counter Med inbyggd backventil
Regulator CO2 Bubble Counter Med inbyggd backventil
Denna bubbelräknare fästs på utgången från din regulator och har också en integrerad backventil för att förhindra att vatten siphoning från akvariet in i regulatorn.
Starkt sugklaff för 6mm slang (2 pack)
Starkt sugklaff för 6mm slang (2 pack)
Fäst din slang på sidan av ditt akvarium med dessa starka sugklemmar. Gjord för 6 mm ytterdiameterrör.
4 / 6mm Klar Polyuretan CO2 Resistent Tubing
4 / 6mm Klar Polyuretan CO2 Resistent Tubing
Polyuretanröret är motståndskraftigt mot CO2, vilket ger dig lugn och ro att ditt trycksatta CO2-system kommer att vara läckagefritt och effektivt under många år framöver.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Visa produkt

Someone added a product to their cart

Visa produkt