Global leverans
Vi skickar globalt
Topprankad tjänst
Utmärkt kundrecensioner
Gratis retur
100% nöjd garanterad
Lifetime Support
Med utökade garantier
Global leverans
Vi skickar globalt
Samma dagssändning
Veckodag beställningar Placeras före 15:00
Lifetime Support
Med utökade garantier
Hem > Adaptrar För CO2-regulatorer > Cylinderpåfyllningsadaptrar > Sodastream-anslutningsslang (din 477 - Storbritannien / Europa)

CO2-cylinder Till SodaStream-anslutningsslang

540,99 kr
SodaStream-anslutningsslang (DIN 477 - Storbritannien / Europa)
540,99 kr
SodaStream Connection Slang (CGA 320 - USA)
 

Nyckelfakta

  • DIN 477 / BS 341 No.8 Honmutter (gängstandard i Storbritannien och Europa).
  • CGA 320 Kvinnamutter (tråd standard i USA).
  • 1,5 meters längd.
  • Snabbutlösningsmekanism för enkel installation.
  • Metalflätad förstärkt för överlägsen styrka och säkerhet.
 

Beskrivning

Vår anslutningsslang gör att du kan ansluta en vanlig CO2-cylinder till din SodaStream-maskin. Detta gör att du kan använda din SodaStream-maskin längre tid mellan gaspåfyllning, vilket resulterar i en betydande pengebesparing och ansträngning som krävs för att byta ut dina tomma cylindrar.

Anslutningsslangen har en snabbutlösningsfunktion som gör att du enkelt kan skruva hantråden i SodaStream-maskinen, och innebär också att hålet som krävs för att borras i din köksbänk är mycket mindre än om du behövde mata hela hanen / muttern igenom.
 

Recensioner

Genomsnittligt betyg

Individuella recensioner

James H. Verifierad köpare 28th Mar 2021
Denna sats är kvalitet genomgående. Absolut fast i sin tillverkning inte plastigt alls. Jag rekommenderar den här produkten 100%. Denna sats är kvalitet genomgående. Absolut fast i sin tillverkning inte plastigt alls. Jag rekommenderar den här produkten 100%.
Paul D. Verifierad köpare 20th Mar 2021
Snabb leverans exakt vad jag krävde. Fungerar perfekt Snabb leverans exakt vad jag krävde. Fungerar perfekt
Jessica . Verifierad köpare 26th Feb 2021
Utmärkt kvalitet till ett rimligt pris Utmärkt kvalitet till ett rimligt pris
Dominic S. Verifierad köpare 12th Feb 2021
Lysande! Inget mer att ta bort sodastream-behållaren! Min installation borde vara ett par år lätt. Lysande! Inget mer att ta bort sodastream-behållaren! Min installation borde vara ett par år lätt.
Ed D. Verifierad köpare 8th Feb 2021
Utmärkt kvalitetsprodukt med en fin designfunktion så att du inte behöver ett stort hål för slangen att gå igenom. Utmärkt kvalitetsprodukt med en fin designfunktion så att du inte behöver ett stort hål för slangen att gå igenom.
Brett G. Verifierad köpare 21st Dec 2020
Snabb leverans välgjord och snabbkopplingen gör det väldigt enkelt att använda gör att jag kan köra min karbonator från en större 6 kg cylinder för att ta bort den sista gasen när det inte finns tillräckligt med flytande gas för att fylla på mina mindre 425 g cylindrar, Snabb leverans välgjord och snabbkopplingen gör det väldigt enkelt att använda gör att jag kan köra min karbonator från en större 6 kg cylinder för att ta bort den sista gasen när det inte finns tillräckligt med flytande gas för att fylla på mina mindre 425 g cylindrar,
Stephen B. Verifierad köpare 11th Nov 2020
Det här har varit fantastiskt och sparat redan pengar för mig. Väl värt investeringen och CO2 Supermarket levereras snabbt. Det bästa alternativet i Storbritannien. Det här har varit fantastiskt och sparat redan pengar för mig. Väl värt investeringen och CO2 Supermarket levereras snabbt. Det bästa alternativet i Storbritannien.
Elliot W. Verifierad köpare 6th Sep 2020
Bra produkt, lätt att använda. Enkla instruktioner. Bra produkt, lätt att använda. Enkla instruktioner.
Brian L. Verifierad köpare 20th Jun 2020
Utmärkt bit kit passar perfekt till gascylindern och sodavatten behöver inget regulator. Inte mer som luras av att köpa dyra CO2. Mycket snabb leverans, många tack Utmärkt bit kit passar perfekt till gascylindern och sodavatten behöver inget regulator. Inte mer som luras av att köpa dyra CO2. Mycket snabb leverans, många tack
Scott M. Verifierad köpare 15th Jun 2020
Dyrt för vad det är men en specialtillverkad och högkvalitativ armatur. Levereras nästa dag och jag är i norra Skottland. Lysande. Dyrt för vad det är men en specialtillverkad och högkvalitativ armatur. Levereras nästa dag och jag är i norra Skottland. Lysande.
Se fler recensioner  Loading

Fotovisare

SodaStream cylinderanslutningsslangrör
klicka på bilden för att se hela skärmen

Fotogalleri

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Visa produkt

Someone added a product to their cart

Visa produkt