Global leverans
Vi skickar globalt
Topprankad tjänst
Utmärkt kundrecensioner
Gratis retur
100% nöjd garanterad
Lifetime Support
Med utökade garantier
Global leverans
Vi skickar globalt
Samma dagssändning
Veckodag beställningar Placeras före 15:00
Lifetime Support
Med utökade garantier

CO2 Supermarket Recensioner

Recensioner

Genomsnittligt betyg

Individuella recensioner

Ian G. Verifierad köpare 22nd Apr 2021
Välgjord, solid kit. Följde de tydliga instruktionerna som hämtades från webbplatsen vid montering och användning och fyllde de två första cylindrarna enkelt och snabbt. Enda mindre gräl är att manometern är väldigt liten och om den hamnar nedåt efter montering är den väldigt svår att läsa. Med detta sagt är det Läs mer... Välgjord, solid kit. Följde de tydliga instruktionerna som hämtades från webbplatsen vid montering och användning och fyllde de två första cylindrarna enkelt och snabbt. Enda mindre gräl är att manometern är väldigt liten och om den hamnar nedåt efter montering är den väldigt svår att läsa. Med detta sagt är det faktiskt inte riktigt nödvändigt; efter den första användningen brydde jag mig inte om att kontrollera det. Du kan höra gasen flyta och stanna, och att väga den fyllda cylindern i slutet säger att den är full. Rekommenderas - efter att ha läst recensioner av andra billigare produkter och med tanke på hur mycket fyllning dina egna CO2-cylindrar sparar, verkar detta väl värt den lilla extra kostnaden. SodaStream Cylinderpåfyllningsadapter
Tim D. Verifierad köpare 22nd Apr 2021
Mycket nöjd med den här produkten och även med säljaren Mycket nöjd med den här produkten och även med säljaren CO2-solenoidventil för planterade akvarier
Paul R. Verifierad köpare 19th Apr 2021
Detta är en mycket smart men ändå enkel utrustning. Det producerar en virvel där bubblor som studsar av bollarna bryts ner och löses upp snabbt i vattnet innan de passerar ut i akvariet. Underhåll är ganska enkelt när det så småningom behöver rengöras. Min växttillväxt har accelererat så jag är väldigt nöjd Läs mer... Detta är en mycket smart men ändå enkel utrustning. Det producerar en virvel där bubblor som studsar av bollarna bryts ner och löses upp snabbt i vattnet innan de passerar ut i akvariet. Underhåll är ganska enkelt när det så småningom behöver rengöras. Min växttillväxt har accelererat så jag är väldigt nöjd med detta köp och de hjälpsamma råd jag fick från C02 Supermarket om det innan jag köpte. Reaktor CO2-diffusor - Stor för akvarier upp till 500L
James Y. Verifierad köpare 15th Apr 2021
Dessa är perfekta för min 25 liters nano-planterade tank och när de är korrekt inställda håller de en rimlig tid innan de behöver bytas. Utmärkt kundservice och produktkvalitet som alltid. Dessa är perfekta för min 25 liters nano-planterade tank och när de är korrekt inställda håller de en rimlig tid innan de behöver bytas. Utmärkt kundservice och produktkvalitet som alltid. 88g CO2-kassett för Nano-CO2-system
Vladimir . Verifierad köpare 14th Apr 2021
Bra kit. Varje bit är välgjord med kvalitet. Det bästa förhållandet pris-värde Bra kit. Varje bit är välgjord med kvalitet. Det bästa förhållandet pris-värde Nano Aquarium CO2 System for Planted Tank 20L - 100L
Chris F. Verifierad köpare 13th Apr 2021
Lätt att ställa in. Bubbelräknare verkar ta slut på vatten på ungefär en vecka. Lätt att ställa in. Bubbelräknare verkar ta slut på vatten på ungefär en vecka. Avancerat akvarium CO2 system för planterad tank 80L - 500L


Small logo for CO2 Supermarket
Svara från CO2 Supermarket
Tips: använd en lätt mineralolja, som babyolja, istället för vatten.

Peter F. Verifierad köpare 12th Apr 2021
Mycket bra serviceleverans var snabbare än de flesta som erbjuder den här produkten. Mycket bra serviceleverans var snabbare än de flesta som erbjuder den här produkten. CO2 Drop Checker Solution 15ml
Jamie P. Verifierad köpare 11th Apr 2021
Bra föremål så mycket bättre än en intern tankdiffusor. Bubblor är mycket mindre och bättre upptag av co2 Bra föremål så mycket bättre än en intern tankdiffusor. Bubblor är mycket mindre och bättre upptag av co2 Blizzard Inline Atomizer CO2 Diffuser - för 16 / 22mm slang
Krzysztof M. Verifierad köpare 10th Apr 2021
Bra produkt! Fungerar bra i min nano-installation. Bra produkt! Fungerar bra i min nano-installation. CO2-solenoidventil med integrerad nålventil för planterade akvarier
Norman S. Verifierad köpare 9th Apr 2021
Enkel inställning av god kvalitet. Enkel inställning av god kvalitet. CO2-regulator med magnetventil och dubbla mätare
Se fler recensioner  Loading
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Visa produkt

Someone added a product to their cart

Visa produkt